Zinken deklijst

Zinken deklijsten zorgen voor een strakke en waterdichte afwerking van uw dakrand. Op Zinkbouwmarkt.nl bestelt u eenvoudig een zinken deklijst geheel op maat.

Soldeer deklijsten

Zinken deklijsten / daktrimmen zijn in twee vormen beschikbaar: met kraalrand (rond) en zonder kraalrand (rechthoekig).

Zinken deklijsten uit eigen zetterij

De deklijsten worden op maat gemaakt in onze eigen zetterij, op basis van de door u aangegeven afmetingen. Alle zinken deklijsten worden geleverd in 0,8 mm zink met KOMO-keurmerk, en hebben standaard 10 jaar garantie. 

Maatwerk deklijsten

Alle deklijsten op Zinkbouwmarkt.nl zijn maatwerk: u geeft eenvoudig de door u gewenste afmetingen en lengtes door in onze handige maatwerk-module. Vervolgens gaan onze zinkzetters aan de slag om de deklijst te maken naar uw specificaties. Bestel voor 12 uur en u kunt uw zinken deklijst op maat al de volgende werkdag in huis hebben.

Wat is een zinken deklijst?

Met een deklijst wordt de bovenzijde van een muur bedekt om die te beschermen tegen weersinvloeden. Daarbij is het een mooie afwerking. Naast muren kan een deklijst ook voor andere afwerkingen worden gebruikt, bijvoorbeeld op een schutting of waterbord. U kunt verder kiezen tussen een deklijst met kraal of zonder kraalrand. De kraal is een omgekruld stuk zink dat aan het einde van de deklijst een fraaie ronding vormt. Bij een lijst zonder kraal is dit een recht naar beneden staand stuk.

 

Ons team helpt u aan de juiste zinken deklijst!