Trustpilot
 • shield-check KOMO Keurmerk &

  10 jaar

  garantie
 • truck Voor

  12.00 uur

  besteld, morgen bezorgd
 • thumb-up Klantbeoordeling

  4,8/5

Over ons

Zinkbouwmarkt.nl is de webwinkel voor uw zinken dakgoot en zinken regenpijp onderdelen. Naast ons complete assortiment bieden wij u alle artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen en staan wij garant voor optimale service.

Vervang nu uw eigen zinken dakgoot en zinken hemelwaterafvoer! Of vraag een vrijblijvende offerte aan, speciaal voor u op maat gemaakt. Zinkbouwmarkt.nl maakt zinkwerk toegankelijk voor u!

Wij hanteren een eenvoudig bestelproces en dragen zorg voor een snelle levering. Tevens staat Zinkbouwmarkt.nl voor optimale service en professioneel advies van onze vakbekwame medewerkers.

Naast ons complete assortiment dakgoten, hemelwaterafvoeren, etc. kunt u bij ons ook terecht voor specifiek maatwerk in zink.

Zinkbouwmarkt.nl is een onderdeel van de Dakgoot Groep. Dankzij 25 jaar ervaring in zink en koperwerk, kunnen wij u te allen tijde deskundig adviseren over alle zinken bouwmaterialen die wij u bieden.

Kunt u een specifiek product niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of er een mogelijkheid is om dit product toch te kunnen leveren.

Online winkelen bij zinkbouwmarkt.nl is eenvoudig en helder!

Kantoor / magazijn adres

Zinkbouwmarkt.nl 
Scheltseweg 6
5374 EB Schaijk

Telefoonnummer: 0486 - 764777 
E-mailadres: zinkbouwmarkt@dakgootgroep.nl

Rekening nummer Rabobank: NL42 RABO 0333 1417 25
Kvk: 72112344 
BTW nummer: NL817183668B01

Officieel partner van:

Officieel partner van Zambelli

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Webshop Keurmerk