Keuzehulp

Klik hier op het onderdeel dat u zoekt

Zinken regenpijp rond Zinken regenpijp bocht rond Zinken regenpijp beugel rond Zinken regenpijp beugel rond Zinken overschuif wrong Zinken regenpijp bocht rond Zinken regenpijp bocht rond Zinken tapeind mastgoot Zinken binnenboek mastgoot Bolrooster verzinkt Zinken dakgoot (mastgoot) Zinken dakgoot (mastgoot) Zinken gootbeugel mastgoot Zinken gootbeugel mastgoot Zinken gootbeugel mastgoot Zinken gootbeugel mastgoot Zinken expansiestuk Zinken kopschot/eindstuk Zinken kopschot/eindstuk
Zinken regenpijp rond Zinken regenpijp bocht rond Zinken regenpijp bocht rond Zinken regenpijp bocht rond Zinken tapeind dakgoot Zinken regenpijp beugel rond Zinken regenpijp beugel rond Zinken overschuif wrong Zinken binnenhoek bakgoot Zinken bakgoot Zinken bakgoot Gootbeugel zinken bakgoot Gootbeugel zinken bakgoot Gootbeugel zinken bakgoot Gootbeugel zinken bakgoot Zinken expansiestuk bakgoot Zinken kopschot bakgoot Zinken kopschoot bakgoot Bolrooster verzinkt
Zinken bladvanger Zinken t-stuk Zinken regentonklep Zinken vergaarbak Zinken sok

Alle onderdelen voor zinken dakgoot en hemelwaterafvoer op een rij! Hierboven ziet u het complete systeem voor zinken dakgoot en hemelwaterafvoer van zinkbouwmarkt.nl. Klik op een onderdeel voor meer informatie of om direct te bestellen.

Zinken dakgoot

Zinken binnenhoek 90°

Verbindingstuk binnenhoek 90°. Door middel van een soldering met een zinken dakgoot lengte te verbinden.

Zinken buitenhoek 90°

Verbindingstuk buitenhoek 90°. Door middel van een soldering met een zinken dakgoot lengte te verbinden.

Gootbeugel

Een dakgootbeugel bevestigt de dakgoot aan het dak of aan de muur. De maximale afstand tussen de beugels is 60 cm. Hiermee voorkom je dat de dakgoot door gaat hangen. De graden van de dakgootbeugel zijn makkelijk aan te passen door middel van een beugelbuiger. 

Zinken expansiestuk met kraalrand

Een expansiestuk is noodzakelijk bij dakgoten met een langere lengte dan 15 m. Een expansiestuk vangt de krimp/uitzetting van buitentemperatuurswisselingen op. Doormiddel van een soldering met de dakgoot te verbinden.

Zinken dakgoot lengte

Zinken dakgoten zijn in 2 vormen beschikbaar: Mastgoot (half ronde zinken dakgoot) en een bakgoot (rechthoekige zinken dakgoot). Dakgoot lengtes in drie verschillende maten beschikbaar 30 cm ontwikkeld (voor kleine daken), 37 cm ontwikkeld (standaard dakgoot maat) 44 cm ontwikkeld (standaard dakgoot maat). Klik hier voor de afmetingen van een half ronde dakgoot (mastgoot) en hier voor de afmetingen van een rechthoekige dakgoot (bakgoot).

Zinken kopschot (eindstuk zonder kraalrand)

Een kopschot/eindstuk zonder kraalrand wordt meestel gebruikt voor het einde van de dakgoot tegen een gevel aan. Door middel van een soldering met de dakgoot te verbinden.

Zinken kopschot (eindstuk met kraalrand)

Een kopschot/eindstuk met kraalrand wordt gebruikt voor een strakke afwerking van het einde van de dakgoot. Door middel van een soldering met de dakgoot te verbinden.

Zinken tapeind/steekpijp

Uitloop tussen de dakgoot en de hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis). Door middel van een soldering met de dakgoot te verbinden.

Zinken bocht (40°, 72°, 85°)

Hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) bochten in drie verschillende graden beschikbaar. Deze bochten zorgen voor een makkelijke verbinding tussen de dakgoot en hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis). Zonder soldering makkelijk in elkaar te schuiven.

Zinken hemelwaterafvoer

Zinken regenpijpen, meerdere lengtes

Een hemelwaterafvoer zorgt voor de afvoer van het regenwater van de dakgoot naar de riolering, regenton of een put.

Zinken overschuifwrong

Een overschuifwrong wordt tussen de bevestigingsbeugel en de hemelwaterafvoer geklemd voor een strakke afwerking. Zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden.

Regenpijpbeugels

Een bevestigingsbeugel bevestigt de hemelwaterafvoer aan de gevel. De maximale afstand tussen de beugels op de muur is 1 meter.

Zinken verloopstuk

Een hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) verloopstuk verbind twee hemelwaterafvoeren met verschillende diameter met elkaar. Zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden.

Zinken sok

Een hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) sok verbind twee hemelwaterafvoeren met dezelfde diameter met elkaar. Zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden

Zinken regentonklep

Een regentonklep kunt u open en dicht zetten en is voorzien van een bladvanger. Zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden

Zinken bladafscheider

Een hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) bladafscheider voorkomt verstopping van de riolering. Zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden.

Zinken stadsuitloop

Een hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) stadsuitloop. Verbind een platdak met een hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis)

Zinken vergaarbak

Een vergaarbak voorkomt overstroming van de dakgoot. Tevens ook te gebruiken bij platte daken in combinatie met een stadsuitloop. Daarnaast is een vergaarbak een prachtig decoratiestuk.

Bolrooster

Een bolrooster wordt in het tapeind/steekpijp geplaatst en voorkomt verstopping van de dakgoot.