ZinkBouwmarkt.nl

Zinken afvoer

Zinken afvoer nodig?

Zinkbouwmarkt.nl biedt u alle onderdelen voor een complete zinken afvoer. Binnen 1-2 werkdagen geleverd. Gratis verzending boven de 200 euro daarnaast kunt u bij ons ook afhalen.De montage van een zinken afvoer is eenvoudig. Zonder soldering zijn alle zinken afvoer onderdelen met elkaar te verbinden. Zinkbouwmarkt.nl is de nr.1 webwinkel voor uw zinken afvoer en zinken dakgoot onderdelen!

Naast het complete assortiment aan zinken afvoeren is ZinkBouwmarkt.nl de online bouwmarkt voor zinken dakgoten, zinken vergaarbakken, zinken deklijsten, zinken platen etc. 

Waarom ZinkBouwmarkt.nl

  • Aantrekkelijk prijzen
  • A-kwaliteit
  • Advies
  • Binnen 1-2 dagen leverbaar
  • Boven de 200 euro geen verzendkosten
  • Afhaal mogelijkheid

Bestel uw zinken afvoer eenvoudig en snel op ZinkBouwmarkt.nl!

 

» Hemelwaterafvoer ronde vorm

» Hemelwaterafvoer vierkante vorm

» Vergaarbak

» Bladafscheider

» Stadsuitloop

» Regentonklep

 

Doel zinken afvoer (regenpijp, regenbuis)

Het doel van een zinken afvoer (regenpijp, regenbuis) is het afvoeren van het regenwater uit de zinken dakgoot via de zinken afvoer (regenpijp, regenbuis) in de riolering. Een zinken afvoer (regenpijp, regenbuis) wordt door middel van een bevestiginsbeugel op de muur bevestigd. Voor een strakke afwerking klemt u een zinken overschuifwrong tussen de bevestigingsbeugel en de zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis).

Montage

Een zinken afvoer (regenpijp, regenbuis) is makkelijk te monteren. Alle onderdelen zijn zonder soldering makkelijk in elkaar te schuiven.

Compleet assortiment 

In onze webwinkel vindt u alle benodigde onderdelen die u nodig heeft voor een complete zinken afvoer zoals: zinken afvoer bochten,zinken afvoer beugels, zinken overschuifwrongen, zinken bladafscheiders, zinken vergaarbakken, zinken stadsuitlopen etc.

 

Alle zinken afvoer onderdelen zijn binnen 1-2 werkdagen leverbaar en snel en eenvoudig te bestellen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.