ZinkBouwmarkt.nl

Regenpijp zink

Regenpijp van zink nodig?

Zinkbouwmarkt.nl biedt u alle onderdelen voor een complete regenpijp van zink. Binnen 1-2 werkdagen geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Naast het complete assortiment aan zinken regenpijpen is ZinkBouwmarkt.nl uw online bouwmarkt voor dakgoten, vergaarbakken, deklijsten etc.

Regenpijpen van zink zijn eenvoudig te monteren. Alle losse elementen worden zonder soldering met elkaar verbonden. Advies nodig? Neem dan hier contact met ons op! Wij geven u graag deskundig advies voor de montage van uw regenpijp.

Uw voordelen bij ZinkBouwmarkt.nl

  • A-kwaliteit regenpijpen
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • Boven de 200 euro geen verzendkosten
  • Afhaal mogelijkheid
  • Compleet assortiment

Bestel uw regenpijp van zink eenvoudig en snel op ZinkBouwmarkt.nl!

 

» Regenpijp ronde vorm

» Regenpijp vierkante vorm

» Vergaarbak

» Bladafscheider

» Stadsuitloop

» Regentonklep

 

Doel zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis)

Het doel van een zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) is het afvoeren van het regenwater uit de zinken dakgoot via de zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) in de riolering. De zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) wordt door middel van een bevestiginsbeugel op de muur bevestigd. Voor een strakke afwerking klemt u een overschuifwrong tussen de bevestigingsbeugel en de zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis).

Montage

Een zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) is makkelijk te monteren. Alle onderdelen zijn zonder soldering makkelijk in elkaar te schuiven.

Compleet assortiment 

In onze webshop vindt u alle benodigde onderdelen die u nodig heeft voor een zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) op maat zoals: zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) bochten, hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) beugels, zinken overschuifwrongen, zinken bladafscheiders, zinken vergaarbakken, zinken stadsuitlopen etc.

 

Alle regenpijp onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en snel en eenvoudig te bestellen!

Kleine greep uit ons assortiment: