ZinkBouwmarkt.nl

Zinken regenpijp

Zinkbouwmarkt.nl biedt u alle onderdelen die u nodig heeft voor een complete regenpijp van zink (HWA,Hemelwaterafvoer).

 

Zinken HWA regenpijp (rond)

Zinken HWA regenpijp (rond)   

Zinken HWA regenpijp (rond)   

Zinken HWA regenpijp (vierkant)

Zinken HWA regenpijp (vierkant)   

Zinken HWA regenpijp (vierkant)   

Zinken vergaarbak

Zinken vergaarbak   

Zinken vergaarbak   

 

 

Alleen Topkwaliteit zink

Zinkbouwmarkt.nl biedt u alleen A-kwaliteit zink. Zink is een duurzaam natuurproduct en uitermate geschikt voor kwalitatief hoogwaardige hemelwaterafvoeren (regenpijp, regenbuis). Naast alle functionaliteiten heeft zink een aantrekkelijke uitstraling. Alle HWA artikelen in deze webshop zijn voorzien van een KOMO-keurmerk. Klik hier voor onze merken.

 

Montage zinken regenpijp

Een zinken regenpijp is eenvoudig te monteren. Alle HWA onderdelen zijn zonder soldering eenvoudig in elkaar te schuiven.

 

Doel zinken regenpijp

Het doel van een zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) is het afvoeren van het regenwater uit de zinken dakgoot via de zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) in de riolering. De zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) wordt door middel van een bevestiginsbeugel op de muur bevestigd. Voor een strakke afwerking klemt u een overschuifwrong tussen de bevestigingsbeugel en de zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis).

 

Compleet assortiment

In onze webshop vindt u alle benodigde onderdelen die u nodig heeft voor een zinken hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) op maat zoals: hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) bochten, hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis) beugels, overschuifwrongen, bladafscheiders, vergaarbakken, stadsuitlopen etc.

 

Alle artikelen zijn binnen 1-2 werkdagen leverbaar! Boven de 200 euro gratis verzending!

 

Meer informatie over: Zinken dakgoot, zinken regenpijp, zinken hemelwaterafvoer, zinken goot, regenpijp zink, zinken dakgoot prijs, zinken afvoer, zinken dakgoten